Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος στην οποία τονίζονται και θίγονται από αντιπροσώπους αλλά και απο πολίτες πολλά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.  
 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος

 

Ακόμη μία εκδήλωση απόδρασης στην φύση και άλλη μία περιπέτεια με τα ποδήλατα μας οργανώσαμε και ολοκληρώσαμε στις 5 Οκτωβρίου. 

Ο Κωνσταντίνος,  η Γεωργία, η Άσια, και ο Κωνσταντίνος  ήταν εκεί. Πρώτη στάση μας αυτή τη φορά ήταν η πλατεία της Νέας Μεσημβρίας όπου τα παιδιά θέλησαν πρώτα να παίξουν ποδόσφαιρο και μήλα εκεί. 
Έπειτα ανεβήκαμε στα ποδήλατα μας και πήγαμε στο γήπεδο μπάσκετ όπου χρειάστηκε για άλλη μια φορά να αλλάξουμε τα δίχτάκια  μιας και ήταν κομμένα. 
Μια μεγάλη παρέα από Σέρβους ήταν εκεί και έπαιζαν στην μια από τις μπασκέτες. 
Χωριστήκαμε σε ομάδες μαζί με δύο Μάριους και τον Άκη που συναντήσαμε εκεί και λίγο αργότερα προστέθηκε στην παρέα μας και ο Άκης.
Παίξαμε και απολαύσαμε το παιχνίδι μας μέχρι την ώρα που άρχισε να δύει ο ήλιος οπότε και ξεκινήσαμε να επιστρέψουμε πίσω. 
Συνοδέψαμε όλα τα παιδιά στα σπίτια τους και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα αν φυσικά μας το επιτρέψει ο φθινοπωρινός καιρός.
 

Παρακολουθείστε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος όπου γίνεται παρουσίαση όλων των σημαντικών προβλημάτων που καλείται να διαχειριστεί η νέα διοίκηση. Από το 12ο λεπτό και μετά θα ακούσετε τον νέο δήμαρχο να αναφέρεται και στο πρόβλημα των παιδικών χαρών.

Α' Μέρος

Β' Μέρος

Σελίδα 1 από 27