Η εκδηλώσεις που οργανώνουμε είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και η μόνη προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι συμμετέχοντες να έχουν συμπληρώσει το 8ο έτος ηλικίας και φυσικά να υπάρχει συγκατάθεση από τους γονείς (εάν είναι ανήλικοι). Παροτρύνουμε όμως και τους ίδιους τους γονείς να αφιερώσουν ένα δίωρο και να μας ακολουθήσουν
Σε κάθε περίπτωση η δραστηριότητα είναι για όλους και όλες που έχουν ένα ποδήλατο και την διάθεση και όρεξη να μας ακολουθήσουν ή και να τους ακολουθήσουμε μιας και εδώ δεν υπάρχουν αρχηγοί και όλοι είμαστε ίσοι με ένα και μόνο σκοπό, την βόλτα μας στην φύση και γιατί όχι την συμμετοχή στις επιπλέον δραστηριότητες που οργανώνουμε όπως το ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και παιχνίδια για μικρότερες ηλικίες όπως “μηλάκια” κ.λ.π.
Η Μεσημβρία τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλες ελλείψεις σε χώρους αναψυχής. Οι παιδικές χαρές είναι ανύπαρκτες μιας και με νόμο “ξηλώθηκαν” όλες, το 2016. Τα παιδιά μεγαλώνουν και οι γονείς ελπίζουν κάποια στιγμή να δημιουργηθεί και σε αυτό τον τόπο ένας χώρος αναψυχής και παιχνιδιού. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια.
Υπάρχει όμως ένα αλσύλλιο αλλά και ωραίες βατές διαδρομές που κάνουν δυνατές και ευχάριστες της βόλτες με το ποδήλατο αλλά και με τα πόδια. Φυσικά επειδή ο φωτισμός δεν είναι επαρκής σε όλη την διαδρομή της εκδήλωσης φροντίζουμε να ξεκινάμε νωρίς και να επιστρέφουμε όλοι στα σπίτια μας πριν την δύση του ήλιου.
Η όλη οργάνωση και εφαρμογή γίνεται στα πλαίσια του εθελοντισμού οπότε είναι απαραίτητη προϋπόθεση από όλους τους συμμετέχοντες η αποδοχή και τήρηση των βασικότερων κανόνων που είναι η ισότητα, αλληλεγγύη και φυσικά η προστασία και σεβασμός της φύσης.
 
 
Μετά από τις κρύες μέρες του χειμώνα ξεσκονίσαμε τα ποδήλατα μας και ξεκινήσαμε για άλλη μία εκδήλωση απόδρασης στην φύση και άλλη μία περιπέτεια με τα ποδήλατα μας στην Νέα Μεσημβρία. Αν και μικρή η ομάδα μας αυτό δεν μας πτόησε να κάνουμε συνολικά 5,2Km σε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και να απολαύσουμε την υπέροχη ηλιόλουστη ημέρα.
Επειδή ο καιρός είναι ακόμη επικίνδυνος για πιθανές ιώσεις δεν θελήσαμε να παίξουμε μπάσκετ ή ποδόσφαιρο ώστε να μην μας προλάβει η δύση του ήλιου και κρυώσει κάποιο από τα παιδιά που συμμετείχαν.
 

 

Παρακολουθήστε την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την παρουσία πλήθους πολιτών, έγινε η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία της Νέας Μεσημβρίας αλλά και της φάτνης και των χριστουγεννιάτικων δέντρων στον προάυλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας.

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "έντυσε" την βραδιά με χριστουγεννιάτικους ύμνους και το χορευτικό τμήμα έδωσε το δικό του παρόν στην εκδήλωση με ένα σύντομο χορευτικό.  Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με την ρίψη φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων που έδωσαν έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο στην εκδήλωση. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση – bazaar με προϊόντα που ετοίμασαν τοπικοί παραγωγοί αλλά και γονείς με σκοπό ενίσχυσης των τοπικών συλλόγων. Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η εμφάνιση του ΑΪ Βασίλη που ξάφνιασε ευχάριστα τους μικρούς μας φίλους και μοίρασε πολλά και διάφορα δώρα. 

 

 

 
Σελίδα 1 από 29